Billån beregner

Billån beregnerNår det kommer til at bestemme, hvilket lån du skal optage for at finansiere din nye bil, bør du tage samtlige økonomiske aspekter i betragtning, så du har de bedste forudsætninger for at træffe det helt rette valg for dig. Står du eksempelvis i den situation, hvor du har udset dig din drømmebil, men du har ikke pengene her og nu til at finansiere hele købet selv, kan det være fordelagtigt at kigge på muligheden for at optage et billån. Såfremt du ønsker at finde frem til det billigste billån til bilfinansiering, kan det kun anbefales, at du sætter dig ordentligt ind i, hvordan du bedst låner disse penge, så der stadig er lidt tilovers på kontoen til eksempelvis vedligeholdelse, afgifter, benzin eller uforudsete udgifter såsom reparationer.

[adservice-comparison-feed]

Beregn dit billån med vores beregner

Der findes forskellige måder, hvorpå det er muligt at finansiere en ny bil på, såsom gennem banken, et finansieringsselskab eller selve bilforhandleren. Du har ovenover i vores billån beregner mulighed for at beregne billån til bilfinansiering, så du kan finde frem til billige billån, der desuden matcher samtlige af dine ønsker og krav. Det kan kun anbefales, at du altid indhenter alternative tilbud gennem en billlån beregner, da du den måde undgår at blive snydt, og i forbindelse med dette er det vigtigt at nævne, at det ikke er nødvendigt at benytte sig af det finansieringsselskab, som din bilforhandler arbejder sammen med. Læs evt. den store guide til billån på: https://www.bil-sitet.dk/billaan-bilfinansiering

Leder du efter et lån til bil, kan du vha. vores billån beregner få et overblik over, hvilken rente det pågældende lån har, så du kan beregne billån, der matcher bedst med din økonomiske situation netop nu.

Billån uden udbetaling?

Du kan enten vælge at få finansieret dit billån med eller uden udbetaling, når du har besluttet dig for at optage et lån. Såfremt du vælger et billån med udbetaling, betyder det, at du betaler en smule af bilens pris for at kunne optage det – der er her ofte tale om 20%. Grunden til dette er, at det er med til at give låneudbyderen en sikkerhed, eftersom du dermed viser, at du har penge på kontoen, og chancen for at låneudbyderen ikke taber penge på billånet er således mindre. Omvendt kan man sige, at dette naturligvis også udelukker en hel del kunder, der ikke lige står og har mulighed for at betale denne udbetaling på de 20% her og nu. Derfor er det også en mulighed at vælge billån uden udbetaling, som betyder, at bilen kan finansieres 100%. Det er helt klart lettest, at få en bilfinansiering uden udbetaling til fabriksnye biler, hvorimod man oftest er nødsaget til at vælge billån med udbetaling, såfremt der er tale om ældre biler.

Når det kommer til at tage et billån, er det essentielt, at du er særligt opmærksom på gebyrer og etableringsomkostninger, og du bør især være ekstra opmærksom på eventuelle skjulte omkostninger, såfremt du vælger billån uden udbetaling. I forhold til det pågældende billåns rente varierer den med bilens mærke, alder samt udbetalingens størrelse, men det gælder som regel, at bilrenten på en ny bil oftest vil være lavere end ved de lidt ældre modeller. Dette har således betydning for dig, når du skal finde den billigste finansieringsmulighed for din drømmebil. Foruden dette kan din specifikke kreditværdighed ligeledes have en betydning, og endelig bør du overveje lånets løbetid, inden du optager et billån. En løbetid på et billån afhænger helt og holdent af, hvor lang tid du regner med at være ejer af den nye bil, og den bør derfor være kortere, såfremt du kører mange kilometer om året. Det vigtigste er dog i denne sammenhæng, at du sørger for at afvikle gælden inden den forventede værdiforringelse på bilen.

Billån trods RKI?

Du kan som sagt låne penge til at finansiere en bil, såfremt du ikke lige står og har pengene på dig her og nu. Du skal dog være opmærksom på, at såfremt du er registreret i RKI, vil bilfinansieringen blive meget dyrere. Grunden til dette er, at den virksomhed, hvor du køber, afbetaler eller leaser bilen ved, vil tage sig godt betalt for at minimere risikoen for, at du ender med ikke at tilbagebetale dem som aftalt. Du bør derfor så hurtigt som muligt sørge for at komme ud af RKI, og herudover bør du også sørge for udelukkende at lave holdbare aftaler med samtlige af dine kreditorer. Dette er særligt vigtigt at gøre, eftersom at alle dine kreditorer på skift har mulighed for at registrere dig i RKI, såfremt du ikke sørger for at overholde dine aftaler, og herudover bliver situationen blot endnu værre, såfremt du har en bil, som de kan tvangssælge – dette kan gøre, at du kommer til at ende i en situation, hvor du står uden bil og herudover står med en endnu større gæld end tidligere.

De forskellige låneudbydere vil således tjekke, om du står registreret i RKI, inden de beslutter, om de vil låne penge ud til dig. Det gælder i forbindelse med dette som regel, at samtlige virksomheder, der har standard renter og stiftelsesgebyrer, ikke vil være villige til at låne dig penge, hvis du er registreret i RKI. Der er dog stadig nogle virksomheder, der tilbyder bilfinansiering mod en meget stor udbetaling på trods af en RKI registrering – det er dog her vigtigt, at du er opmærksom på, at det beløb du skal tilbagebetale, er markant højere end ellers, og det vil således i sidste ende blive en utrolig dyr affære for dig at købe en ny bil. Bilforsikringen vil nemlig ligeledes blive meget dyrere, og en forsikring som ansvarsforsikringen vil eksempelvis være 3-4 gange dyrere end normalt, og dette er som meget bekendt en lovpligtig forsikring at have. En kaskoforsikring er til gengæld ikke lovpligtig, men såfremt du får et tilbud på denne af dit forsikringsselskab, er denne ligeledes mindst 3-4 gange dyrere end ellers. Der er således utroligt mange forhold, der gør sig gældende, når man er registreret i RKI, og det kan derfor kun anbefales, at man får bugt med dette en gang for alle.